Houten bloembakken voor buiten kopen? Ontdek het hier!

Houten bloembakken zijn een prachtige toevoeging aan je tuin. Ze geven je tuin een rustieke, maar ook landelijke uitstraling. Er zijn zelfs zwarte houten bloembakken, waarmee je de industriële tuintrend kunt doorzetten. Bekijk hieronder de populairste houten bloembakken voor buiten. Welke is jouw favoriet?

Houten bloembakken, alleen geschikt voor buiten

Alle houten bloembakken uit onze collectie kun je alleen voor buiten gebruiken. Ze zijn namelijk niet 100% waterdicht. Bij een flinke regenbui zal het water door het anti-worteldoek en de bodem van de bloembak lopen. Wil je toch de houten bloembakken binnen gebruiken? Vind hier handige trucs waarmee je de houten bloembak waterdicht kunt maken.

Veel keuze in houten bloembakken

Er zijn veel houten bloembakken online verkrijgbaar. Als eerste kun je jezelf afvragen voor welke houtsoort je wilt kiezen. Ga je voor oud steigerhout, nieuw steigerhout of een van de vele hardhout soorten? Iedere houtsoort heeft zo ook weer zijn eigen voordelen en wellicht heb je al een houten schutting of andere houtelementen in je tuin staan.

Om je een handje te helpen hebben wij een samenvatting gemaakt van de meest populaire bloembakken van Houtenplantenbak.nl!

Houten bloembak voor buiten

De Enjoyplanters Falco houten bloembakken voor buiten

De best verkochte bloembakken die je in onze collectie vindt zijn de ‘Falco’ hardhouten bloembakken van het merk Enjoyplanters. Deze hardhouten bloembakken zijn verkrijgbaar in 29 formaten, variërend van 30x30x30 cm tot 200x50x60 cm.

De Falco houten bloembakken zijn gemaakt van Acacia hardhout. Acacia hout heeft de duurzaamheidsklasse 1 in hardhout, waardoor je hier vele jaren plezier van zult hebben! De Falco houten bloembakken worden rechtstreeks geleverd vanuit ons magazijn, waardoor je hem de volgende dag al in huis kunt hebben!

De Enjoyplanters Falco houten bloembakken zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere Acacia houten bloembakken die je online vindt.

Bekijk hier de Falco hardhouten bloembakken

Steigerhouten bloembakken, in het zwart of rustiek

Oud steigerhouten bloembak voor buitenDe tweede favoriet zijn de steigerhouten bloembakken. Steigerhout is een populair houttype dat veel wordt gebruikt bij het maken van houten meubels. Steigerhout is namelijk erg gemakkelijk in onderhoud. Zit er een kras in het hout? Dan kun je het eenvoudig opschuren. Daarnaast is steigerhout ook gemakkelijk om over te verven.

Onze steigerhouten bloembakken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: oud steigerhouten bloembakken of zwart geïmpregneerde steigerhouten bloembakken. Het hout van de oud steigerhouten bloembakken is echt gebruikt in de bouw en geeft de steigerhouten bloembak een robuuste uitstraling. De zwarte steigerhouten bloembakken zijn gemaakt van nieuw steigerhout en vervolgens zwart geïmpregneerd.

Alle steigerhouten bloembakken worden door onze vakmannen met de hand gemaakt in onze loods in Alblasserdam. Het is daarom ook mogelijk om te kiezen voor je eigen maten. Ook kun je bij de steigerhouten bloembakken wielen laten monteren.

Bekijk hier alle steigerhouten bloembakken

Hardhouten bloembakken voor buiten op maat gemaakt

Hardhouten bloembakken GLHardhouten bloembakken die perfect aansluiten bij de vormen van jouw tuin? Kies dan voor de hardhouten bloembakken ‘GL’. De hardhouten bloembakken GL zijn gemaakt van het populaire Bankirai hardhout. 

Bij deze hardhouten bloembakken is het ook mogelijk om te kiezen voor je eigen afmetingen of kies voor een van de standaard maten in onze collectie. De hardhouten bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes.

Bekijk hier de hardhouten bloembakken GL