6 items

Filters
Selectie verfijnen
Maatwerk

Houten plantenbak op maat laten maken?

Ben je opzoek naar een houten plantenbak welke helemaal afgestemd zijn op jouw wensen? Dan ben je bij Houtenplantenbak.nl aan het juiste adres. Bij ons kun je er voor kiezen om een houten plantenbak op maat te laten maken.

 

Je hebt de keuze uit drie verschillende houtsoorten: oud steigerhout, oud steigerhout zwart geïmpregneerd en hardhout. Naast de maten kun je kiezen voor het toevoegen van wielen onder je houten plantenbak. In de omschrijving van de door jouw gewenste houten plantenbak vind je tot welke maat dit mogelijk is.

Lees meer

Items 1-6 of 6

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Kies zelf je formaat

  Hardhouten plantenbak GL Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Kies zelf je formaat

  Hardhouten plantenbak GL+ Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Kies zelf je formaat

  Douglas plantenbak Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Kies zelf je formaat

  Douglas plantenbak zwart Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Kies zelf je formaat

  Oud steigerhouten plantenbak Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Kies zelf je formaat

  Zwart steigerhouten plantenbak Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Houten plantenbak op maat laten maken

Naast onze standaard maten houten plantenbakken kun je bij ons ook kiezen voor een houten plantenbak op maat te laten maken. Naast de keuze uit drie verschillende houtsoorten/typen (hardhout bankirai, oud steigerhout, nieuw steigerhout geïmpregneerd zwart), kun je bij onze maatwerk houten plantenbakken kiezen voor een vierkant of rechthoekig model.

 

Alle op maat gemaakte houten plantenbakken worden bijzonder netjes gemaakt en afgewerkt door onze vakmannen. Ze zijn daarnaast allemaal voorzien van anti-worteldoek

Afmetingen van de houten plantenbakken op maat

Bij de vierkante houten maatwerk plantenbakken kun je als kleinste maat kiezen voor 40x40x15 cm (LxBxH). De grootste vierkante plantenbak die wij voor jou op maat kunnen maken heeft een afmeting van 120x120x120 cm (LxBxH). Bij onze rechthoekige maatwerk houten plantenbakken is de kleinste plantenbak 40x40x15 cm (LxBxH). De grootste houten plantenbak heeft een afmeting van 120x200x100 cm (LxBxH). Tussen de kleinste en grootste mogelijkheid ben je vrij om tot op de centimeter nauwkeurig de lengte, breedte en hoogte te kiezen.

Wielen onder een op maat gemaakte houten plantenbak

Wil je jouw houten plantenbak zo nu en dan eenvoudig kunnen verplaatsen? Laat door ons wielen onder je houten plantenbak monteren. Kies hiervoor de optie tot wielen. De wielen worden door ons standaard verzonken gemonteerd, zodat ze mooi wegvallen in het design van de op maat gemaakte houten plantenbak. Bij iedere maatwerk houten plantenbak wordt vermeldt tot welke afmeting het mogelijk is om wielen te monteren. Het kan zijn dat de houten plantenbak anders te groot wordt en de wielen niet het gewicht kunnen dragen (van de plantenbak inclusief grond/beplanting). 

 

Heb je vragen over de maatwerk plantenbakken in deze categorie of wil je een optie die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We zijn bereikbaar per mail of via de telefoon op 078-6990172 (alleen kantooruren).