Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Houtenplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Houtenplantenbak.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 12)

Pagina

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 120x40x40 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Prachtige robuuste bak
Een mooie en stevige bak, compleet met worteldeken. Enorm makkelijk in elkaar te zetten; dus ook als je niet perse technisch handig bent. Daarnaast snelle levering in een mooi compact pakket. Echt top!

Review door: Fraukje / Datum: 09-07-20

Oud steigerhouten plantenbak 150x40x40 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Mooie afwerking
Alles was correct, stevig materiaal, mooi afgewerkt aan de randen en binnenkant. Snel geleverd.

Review door: Joy / Datum: 03-07-20

Oud steigerhouten plantenbak 100x100x40cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Mooie plantenbak
Deze bak is super mooi! Zoals hij getoond wordt op de afbeelding en netjes afgeleverd thuis! Top!

Review door: Caroline / Datum: 23-06-20

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 80x80x60 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Philippe
Zeer correcte service en afhandeling.
Met zorg ingepakt.
Geen enkele beschadiging te bespeuren.
Is van hoogwaardige kwaliteit vervaardigd zoals het hoort en zeker niet overal het geval is.
Een aanrader om met jullie zaken te doen.
Bedankt

Review door: Balcaen / Datum: 22-06-20

Oud steigerhouten plantenbak 100x40x40 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Prijs kwaliteit
Prima plantenbak, maar vind hem wel wat hoog aan de prijs

Review door: M. Bakker / Datum: 16-06-20

Oud steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Prachtige bakken
De bakken zijn heel mooi aan de binnenkant afgewerkt. Een juweeltje voor onze kruidentuin.

Review door: Dimmy Korste / Datum: 12-06-20

Oud steigerhouten plantenbak 120x40x40 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Mooi
Echt mooie bak.

Review door: Peter / Datum: 11-06-20

Oud steigerhouten plantenbak 120x120x40 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Steigerhouten plantenbak
Helemaal blij met mijn bakken. Waren ruim voor de datum die aangeven binnen. En alles keurig afgeleverd zonder problemen

Review door: H van der Linden / Datum: 11-06-20

Oud steigerhouten plantenbak 100x40x100 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Bloembakken in oud steigerhout
Staat heel mooi op het terras, is zeer mooi afgewerkt !

Review door: Josée Van Dijck / Datum: 17-05-20

Zwart steigerhouten plantenbak 60x60x60 cm

Kwaliteit van de plantenbak
Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Goede stevige plantenbak van zwart steigerhout
Bij levering was de bak goed ingepakt. De bak heeft vier pootjes waar ik zelf nog wieltjes onder gezet heb.
We moesten wel even wachten op de levering, maar stond op de website ook aangegeven.

Review door: Olaf / Datum: 14-05-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 12)

Pagina

Wacht a.u.b.