Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Houtenplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Houtenplantenbak.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 22)

Pagina

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 50x50x50 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
doet wat die moet doen
Een mooie houten planten bak goede kwaliteit

Review door: Herman / Datum: 21-10-2020

Zwart steigerhouten plantenbak 200x50x60 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Prachtige plantenbak
Prachtige bak. Mooie kwaliteit. Ziet er stevig uit. Ben er zo blij mee dat ik gelijk nog een kleinere met wieltjes heb bijbesteld voor mijn olijfboom.

Review door: Eva de Leeuw / Datum: 14-09-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 90x25x40 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Mooie plantenbak makkelijk in elkaar te zetten
De plantenbak is gemaakt van goede kwaliteit hout en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Het enige puntje van aandacht is dat de op maat gemaakte worteldoek iets te ruim is en daardoor dubbelvouwt aan de bovenrand. Hier verzamelt zich makkelijk blad en aarde in. Het worteldoek is smpel met klittenbad te bevestigen. Als dit iets aangepast zou worden is hij helemaal perfect. De bak zelf is een mooie aanwinst.

Review door: Jacqueline / Datum: 04-09-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 40x40x20 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Perfect
Goeie kwaliteit. Makkelijk en snel in elkaar.

Review door: Bjorn P / Datum: 22-08-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 30x30x30 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Prachtige nloemenbakken
Keurig geleverd. Dit is onze tweede bestelling. We gaan binnenkort voor nog een bestelling van bloemenbaken

Review door: Kees / Datum: 11-08-2020

Oud steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Prachtige bak, bezorger héél onvriendelijk op het botte af.
Paar weken geleden heb ik twee bakken besteld en die werden keurig geleverd op de plek waar ik om vroeg. Derde pak, net zo prachtig, werd door een hele onaardige op het schofterige af chauffeur geleverd. Waardoor het een hele onaangename situatie werd. Met de bak zelf ben ik nog steeds heel blij alleen jammer dat de afhandeling zo naar verlopen is.

Klantenservice: Wij laten bezorgen door PostNL en hebben helaas niet in de hand welke chauffeur er altijd komt. Excuses.

Review door: Dimmy crombeen / Datum: 28-07-2020

Oud steigerhouten plantenbak 100x40x100 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Zeer goede afwerking
Zeer goede afwerking

Review door: NIJS / Datum: 24-07-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 60x60x60 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Snelle levering en mooie kwaliteit hout
Snelle levering en mooie kwaliteit hout

Review door: Jos / Datum: 22-07-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 30x30x30 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Goede kwaliteit
Mooie en kwalitatief zeer goede plantenbak met duidelijke instructie en in een paar tellen in elkaar gezet!!

Review door: Nick / Datum: 20-07-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 30x30x30 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Mooie plantenbak
Mooie plantenbak van goede kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten. Snel geleverd.

Review door: Carina Bosma / Datum: 10-07-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 22)

Pagina