3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 375.00 -  995.00
 995.00
 375.00
Haagbakken

Hardhouten haagbakken

Heb je een dakterras, groot balkon of wil je een mooie afgezonderde ruimte creëren in je tuin? Kies dan voor een kant en klaar haag in hardhouten haagbakken. Met hardhouten haagbakken heb je geen aarde nodig om de haag te kunnen planten en kun je hagen plaatsen op grind, tegels of andere bestrating. Wil je graag hagen bijbestellen? Neem dan een kijkje op onze andere webshop Kantenklaarhagen.nl.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. € 30 korting

  Losse hardhouten haagbak 144x45x45 cm

   425.00

   375.20

  ca. 20 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Losse hardhouten haagbak 266x45x45 cm

   795.00
  ca. 20 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Losse hardhouten haagbak 396x45x45 cm

   995.00
  ca. 20 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Hardhouten haagbak voor je haag

Voor het creëren van een afscheiding op bijvoorbeeld je dakterras of balkon kun je onze hardhouten haagbakken met of zonder kant en klaar haag bestellen. Je kunt zelf bepalen welke haag je in de haagbak geplant wil hebben. Optioneel kun je onder de haagbak ook nog wieltjes laten monteren. We kunnen de haagbakken los leveren, maar je kunt ze ook met kant en klaar haag bestellen (bezoek hiervoor onze webshop Kantenklaarhagen.nl).

Naast de smalle hardhouten haagbak voor 1 haag, leveren we ook brede hardhouten haagbakken voor 2 of 3 hagen.

Kantenklaar haag in hardhouten haagbak

Afhankelijk van de soort haag die je in de haagbak wenst en welke maat de kant en klaar haag heeft, kan de hoogte van de haagbak inclusief haag verschillen. Let erop dat de hoogte van de haag wordt opgeteld bij de hoogte van de hardhouten haagbak.  

Afleveren van de hardhouten haagbak

Voor het afleveren van de haagbak moet je thuis zijn. Wil je dat wij deze ook nog voor je plaatsen, dan kun je dat aangeven bij je bestelling. Door je postcode en de verdieping waarop je woont in te vullen krijg je direct te zien welke kosten er aan het plaatsen zitten verbonden. De hardhouten haagbakken worden speciaal voor jou samengesteld en kunnen niet retour.