Bankirai houten plantenbakken voor in de tuin

Je bent er uit, je wilt een mooie houten plantenbak in je tuin hebben maar deze moet natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Als je een beetje rond hebt gekeken zie je dat er veel verschillende houtsoorten zijn, vele maatvoeringen, modellen en bij sommige plantenbakken is het ook nog eens mogelijk om er bijvoorbeeld wielen onder te laten monteren. Ben je in je zoektocht ook al hardhouten plantenbakken tegen gekomen van de houtsoort Bankirai? Op deze pagina lees je meer over deze mooie houtsoort en wat je mogelijkheden zijn!

Bankirai hout is een tropische houtsoort en groeit hoofdzakelijk in Zuidoost-Azië. Deze houtsoort staat bekend om zijn lange levensduur en hoge duurzaamheidsklasse (1-2). Je ziet deze houtsoort veel terug in de tuin als bijvoorbeeld schuttingen, tuinmeubelen, vlonders, maar ook als plantenbakken. Een andere reden dat Bankirai ook veel wordt gebruikt als houtsoort voor buitenmeubelen, is dat de houtsoort goed bestand is tegen schimmels en insecten.  

Bankirai hout staat bekend om zijn lichtbruine tot donkerbruine kleur. Wanneer je hardhouten plantenbakken van Bankirai hout onbehandeld buiten laat staan, zullen de plantenbakken na verloop van tijd een beetje grijzig kleuren. Daarnaast is hout een natuurlijk product en zal iedere plantenbak anders zijn qua kleurstelling en tekeningen.

Bekijk alle Bankirai hardhouten plantenbakken

De Bankirai hardhouten plantenbakken van Houtenplantenbak.nl

De Bankirai hardhouten plantenbakken op onze website zijn verkrijgbaar in diverse maten, welke beginnen vanaf 60x60x62 centimeter tot en met 200x50x62 centimeter. Wil je gaan een kleinere of grotere plantenbak, staat jouw maat er niet tussen of wil je extra opties op je plantenbak? Dan kun je ook kiezen voor een maatwerk Bankirai houten plantenbak.

De kleinste maatvoering van een maatwerk Bankirai houten plantenbak is 40x40x40 centimeter. Liever een grotere houten plantenbak? Dan kun je kiezen voor een maximale lengte van 200 centimeter, maximale breedte van 120 centimeter en een maximale hoogte van 100 centimeter.

Daarnaast is het mogelijk om de bodem te laten verwijderen uit de Bankirai plantenbak en te kiezen voor wielen. Let op: het toevoegen van wielen is alleen mogelijk bij Bankirai plantenbakken met een maatvoering tot en met 100x100x60 centimeter.  

Stel hier je maatwerk Bankirai hardhouten plantenbak samen

Heb je nog vragen over het maken van een maatwerk plantenbak van Bankirai hout? Dan helpen wij je graag verder! Stuur ons je aanvraag toe per mail of bel ons op 078 – 699 0172.