Win je aankoopbedrag terug bij een van onze webshops

De winnaar van 2021!

Sinterklaas is vroeg in het land gekomen. Op 4 december 2021 hebben we de winnaar bekend gemaakt via onze nieuwsbrief en social media kanalen. In 2021 heeft de eigenaar van de Enjoyfires loungetafel teakhout vierkant gewonnen! De gewonnen sfeerfoto zie je hieronder.

Winnaar 2021

Heb je dit jaar meegedaan, maar niet gewonnen? Niet getreurd! Ook in 2022 is er weer voldoende kans om mee te doen én om natuurlijk te winnen. Hoe je mee kunt doen lees je hieronder.

Voorwaarden 'Win je aankoopbedrag terug'

Green-lab BV heeft de actie 'Win je aankoopbedrag terug'. Door deel te nemen aan acties aanvaardt de deelnemer de algemene actievoorwaarden en specifieke spelvoorwaarden:

✓ Om deel te nemen moet je tenminste één bestelling geplaatst hebben in de periode van 3 december 2021 en 19 november 2022 bij een van de 7 aangesloten webshops van Green-lab BV, te weten:

✓ De deelnemer dient een geldig ordernummer op te geven. Zonder ordernummer kunnen wij de prijs niet uitkeren

✓ De deelnemer is minimaal 16 jaar oud of heeft een verklaring van ouder/voogd

✓ De foto's ingezonden voor de actie naar sales@green-lab.nl of geplaatst op Instagram met de hastag #gogreenlab geven toestemming voor vrij gebruik van de sfeerfoto door Green-lab

✓ De winnaar wordt bekend gemaakt op 4 december 2021 op Instagram en in de nieuwsbrief

Waar moet de sfeerfoto aan voldoen?

✓ Op de sfeerfoto moet een product gekocht bij Green-lab BV bevatten

✓ Onze jury let op de sfeer, de setting en de kwaliteit van de foto. Foto's van enkel het product en/of in de verpakking worden gezien als niet geschikt

✓ De sfeerfoto moet gedeeld worden op Instagram met vermelding van @greenlabshop én #gogreenlab (profiel moet openbaar zijn) of gemaild worden naar sales@green-lab.nl

win je aankoopbedrag terug

Bekendmaking van de winnaar

Stuur je foto vóór 19 november 2022 naar ons via de mail of plaats hem op Instagram zoals hierboven staat beschreven. Onze vakkundige jury zal een winnaar kiezen en bekend maken op 30 november 2022. We maken dit bekend via social media en via de nieuwsbrief.

De winnaar zal hier ook zelf bericht van krijgen via de e-mail.

Succes!