Bestel je maatwerk houten plantenbakken op Houtenplantenbak.nl

Maatwerk houten plantenbakken van Houtenplantenbak.nl

Bij Houtenplantenbak.nl is het mogelijk om houten plantenbakken op maat te laten maken. Veel van onze houten plantenbakken worden op maat gemaakt en kunnen voor jou op aanvraag worden aangepast. Op deze pagina leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn voor houten plantenbakken op maat en hoe je deze kunt bestellen bij ons. De maatwerk mogelijkheden zijn alleen mogelijk bij de oud steigerhouten plantenbakken, geïmpregneerde zwarte steigerhouten plantenbakken en de hardhouten plantenbakken GL.

Op Houtenplantenbak.nl vind je een ruim aanbod van voorraad houten plantenbakken. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat jouw gewenste maat hier niet tussen staat, dat je wielen onder je plantenbak wil laten monteren of de bodem wil laten verwijderen. Heb je een speciale wens zoals dit? Dan maken wij graag voor jou een houten plantenbak op maat.

Bekijk hier de houten plantenbakken op maat

Een lange of vierkante houten plantenbak op maat

Heb je al een idee waar je in de tuin een houten plantenbak wil plaatsen? Lange houten plantenbakken kun je goed gebruiken om diverse delen van je tuin van elkaar te scheiden. Daarnaast zijn ze goed te plaatsen op een balkon of dakterras. Het kan zo zijn dat de door jouw gewenste lengte niet tussen onze standaard maten staan. Je kunt bij ons houten plantenbakken laten maken met een minimale lengte van 40 centimeter en een maximale lengte van 200 centimeter! Voor de breedte geldt dat deze minimaal 40 centimeter moet zijn en maximaal 120 centimeter.

Van welke houtsoort wil je een plantenbak op maat laten maken? Kies de houtsoort hieronder en voer de maten in!

Een hoge maatwerk houten plantenbak

Het is ook mogelijk om de houten plantenbakken hoger of juist lager te laten maken. Zo kun kiezen voor een hoge houten plantenbak, met een minimale hoogte van 40 centimeter en een maximale hoogte van 100 centimeter.

Maatwerk houten plantenbak met wielen

Wil je graag eens in de zoveel tijd je tuin veranderen, kies dan voor de wielenset. Let op dat niet onder alle plantenbakken wielen gemonteerd kunnen worden. Zo is het bij houten plantenbakken met een maatvoering groter dan 100x100x60 cm niet meer mogelijk. Deze plantenbak heeft al een inhoud van 600 liter. Bij een grotere plantenbak is de plantenbak zelfs met wielen niet meer te verplaatsen en is het mogelijk dat de wielen onder dit gewicht afbreken.

Een grote houten plantenbak zonder bodem

Wil je een houten plantenbak gebruiken als border voor bijvoorbeeld een boom? Laat ons dan de bodem voor je verwijderen! Zo kun je hem mooi om je boom heen plaatsen en creëer je een natuurlijke border tussen je gazon of straatwerk en je boom.

Garantie op houten plantenbakken op maat

Op onze houten plantenbakken ontvang je 2 jaar garantie. Echter, maatwerk plantenbakken kun je niet retourneren. Een maatwerk plantenbak wordt voor jou op maat gemaakt.