Plantenbakken steigerhout zwart

Ben je opzoek naar een unieke steigerhouten plantenbak voor in je tuin? Dan zijn de zwarte steigerhouten plantenbak van Houtenplantenbak.nl wat voor jou! De zwarte steigerhouten plantenbakken passen perfect bij de industriële tuintrend van nu en geven je tuin een stoere tint. Heb je een specifieke plantenbak maat nodig zodat de plantenbak perfect in jouw tuin past? Bekijk dan onze maatwerk zwarte steigerhouten plantenbak.  

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Industriële plantenbakken voor buiten gemaakt van oud steigerhout

Ben je opzoek naar industriële plantenbakken voor buiten? Dan zijn de zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken wat voor jou! De zwarte steigerhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in vele formaten, zowel vierkant als rechthoekig.

Kom meer te weten over houten plantenbakken

In de loop van de tijd hebben wij diverse informatie pagina’s geschreven over houten plantenbakken. Zo kom je meer te weten over wat het verschil is tussen onze aangeboden houtsoorten, zoals steigerhout, Bankirai hout en Acacia hout. Daarnaast kun je meer lezen over de voordelen van houten plantenbakken en hoeveel potgrond je nodig hebt voor het vullen van een plantenbak! Het complete overzicht van de informatie pagina’s vind je hier.

Wacht a.u.b.