Hardhouten plantenbak GL

De hardhouten plantenbakken GL zijn plantenbakken gemaakt van de hardhoutsoort Bankirai. Deze hardhouten plantenbakken kenmerken zich door hun robuuste uitstraling en uitstekende kwaliteit. Wil je graag een andere maat plantenbak dan welke je in deze categorie vindt? Bekijk dan onze hardhouten plantenbak GL maatwerk. Hierbij kun je zelf een maat kiezen tot op de centimeter nauwkeurig, wielen door ons laten monteren en we kunnen de bodem van de plantenbak voor je verwijderen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Kies voor hoge kwaliteit houten plantenbakken in je tuin

De hardhouten plantenbakken GL staan bekend om hun lange levensduur, de vorstbestendigheid en de robuuste uitstraling. Daarnaast zijn de hardhouten plantenbakken GL bijzonder netjes afgewerkt en worden ze gemaakt door de beste vakmannen. Alle hardhouten plantenbakken zijn voorzien van anti-worteldoek.

 

De hardhouten plantenbakken GL hebben geen behandeling verder nodig. Met de loop van de jaren zullen de hardhouten plantenbakken licht vergrijzen. Dit zal niet ten koste zijn van de kwaliteit en geeft de plantenbakken een natuurlijke en geleefde uitstraling. Vind je dit niet mooi? Dan kun je ervoor kiezen om de plantenbakken te behandelen.

De mooiste hardhouten plantenbakken vind je bij Houtenplantenbak.nl

Naast de hardhouten plantenbakken van Bankirai hout uit deze categorie, verkopen wij ook hardhouten plantenbakken van Acacia hout. Deze hardhouten plantenbakken zijn vrijwel allemaal snel uit voorraad leverbaar (bekijk de status bij ieder product).

Wacht a.u.b.