Houten plantenbakken keuzewijzer: ontdek welke plantenbak geschikt voor jou is

Vind hier de houten plantenbak die bij je past

Op Houtenplantenbak.nl vind je diverse plantenbakken van verschillende materialen. Om het zoeken naar de perfecte houten plantenbak wat makkelijker te maken, hebben wij voor jou een overzicht gemaakt van iedere plantenbak soort en duidelijk de verschillen naast elkaar gezet. Lees ook onze andere informatiepagina’s voor meer informatie over de houtsoorten, de voordelen van houten plantenbakken, welke mogelijkheden er zijn bij maatwerk en meer!

Hardhouten plantenbakken GL

De hardhouten plantenbakken GL zijn de populairste plantenbakken op dit moment. De plantenbakken worden met de hand gemaakt en zijn vervaardigd uit bankirai hout. De plantenbakken kenmerken zich door hun robuuste uitstraling en uitstekende kwaliteit. Heb je speciale wensen of wil je een andere maatvoering? Deze hardhouten plantenbakken kunnen op maat worden gemaakt voor je! Daarnaast kunnen we ook wielen toevoegen en de bodem verwijderen.

Bekijk alle hardhouten plantenbakken GL

 

Hardhouten plantenbakken Falco

De hardhouten plantenbakken Falco worden gemaakt van Acacia hout. Deze houtsoort heeft een duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat je vele jaren kunt genieten van deze plantenbakken! De plantenbakken zijn snel uit voorraad leverbaar en voegen direct voor sfeer toe aan je tuin. Bij deze plantenbakken is het niet mogelijk om te kiezen voor maatwerk opties.

Bekijk alle hardhouten plantenbakken Falco

 

Steigerhout oud plantenbakken

Het steigerhout van de steigerhouten plantenbakken krijgt bij Houtenplantenbak.nl een tweede leven. De plantenbakken kenmerken zich door hun industriële uitstraling en worden vakkundig voor jou gemaakt. Ook bij deze plantenbakken is het mogelijk om te kiezen voor een maatwerk product, net zoals bij de hardhouten plantenbakken GL.

Bekijk alle plantenbakken oud steigerhout

 

Zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken

De steigerhouten plantenbakken in deze categorie worden gemaakt van nieuw steigerhout. Daarnaast zijn deze plantenbakken zwart geïmpregneerd, waardoor ze een stoere uitstraling krijgen en perfect passen in de moderne en strakke tuin.

Bekijk alle zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken

 

 De verschillen tussen de houten plantenbakken naast elkaar

Er zit een degelijk verschil tussen de diverse soorten plantenbakken. In het overzicht kun je deze verschillen nog eens duidelijk naast elkaar zien!

 

Hardhouten plantenbak van Bankirai hout koop je op Houtenplantenbak.nl

Hardhouten plantenbak GL

Hardhouten plantenbak acacia hout van Houtenplantenbak.nl

Hardhouten plantenbak Falco

Oud steigerhouten plantenbak van Houtenplantenbak.nl

Oud steigerhouten plantenbak

Zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbak van Houtenplantenbak.nl

Zwart geïmpregneerde plantenbak

Houtsoort Bankirai Acacia Gebruikt steigerhout Nieuw steigerhout, zwart geïmpregneerd
Duurzaamheidsklasse 1-2 1 n.a. n.a.
Anti-worteldoek Ja Ja Ja Ja
Maatwerk Ja: andere maatvoering,
wielen toevoegen,
bodem verwijderen
Nee Ja: andere maatvoering,
wielen toevoegen,
bodem verwijderen
Ja: andere maatvoering,
wielen toevoegen,
bodem verwijderen
Gebruik Exterieur Exterieur Exterieur Exterieur
Vorstbestendig Ja Ja  Ja  Ja 
Garantie 2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar
Prijs Vanaf €159 (Maatwerk 40x40x15 cm) --COMING SOON-- Vanaf €120 (Maatwerk 40x40x15 cm) Vanaf €126 (Maatwerk 40x40x15 cm)
Levertijd ca. 2 werkdagen
(maatwerk andere levertijd)
Volgende werkdag geleverd
(zie levertijd product)
ca. 10 werkdagen ca. 10 werkdagen

Levertijd van de houten plantenbakken

De hardhouten plantenbakken Falco zijn vrijwel allemaal snel uit voorraad leverbaar (bekijk de producten voor de actuele verzendtijd). Wanneer je ze voor 16:00/16:30 besteld, heb je ze de volgende werkdag in huis.

De andere houten plantenbakken worden voor jou op maat gemaakt en hebben daarom een levertijd van 10 werkdagen.

Meer informatie over de plantenbakken

Op onze website vind je meer informatie pagina’s over de houten plantenbakken. Zie hieronder welke onderwerpen er onder andere worden besproken!

Klik hier om alle informatiepagina's te lezen. Naast onze informatieve pagina's houden we ook blogs bij met daarin tips, trends en inspiratie voor je tuin! De blogs vind je hier.

Andere vragen?

Heb je nog een vraag over een houten plantenbak welke nog niet op deze website is behandeld? Stuur ons dan je vraag per mail, stuur ons een whatsapp of neem telefonisch contact met ons op via 078 - 699 0172.