Plantenbakken Steigerhout oud

Je kunt er bijna niet meer omheen: steigerhout! Op Houtenplantenbak.nl vind je een ruim aanbod aan steigerhouten plantenbakken. Onze steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van oud steigerhout, waardoor iedere bak uniek is. De steigerhouten plantenbakken zijn vakkundig voor je in elkaar gezet en geven je tuin een industriële uitstraling. Wil je een andere maat hebben dan hieronder staat weergegeven? Bekijk dan onze maatwerk steigerhouten plantenbak. Hierbij kies je zelf je maat, je kunt wielen toevoegen en wij kunnen de bodem eventueel voor je verwijderen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken

Geef steigerhout een tweede leven! Het steigerhout van de steigerhouten plantenbakken van Houtenplantenbak.nl zijn echt gebruikt in de bouw. Als je een plantenbak bij ons koopt, geef je het hout een mooie tweede leven.

 

De steigerhouten plantenbakken worden luxe afgewerkt en zijn allen voorzien van anti-worteldoek. De plantenbakken zijn vorstbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.

Maatwerk steigerhouten plantenbakken

Niet de maat gevonden die je zocht? Dan kunnen wij een steigerhouten plantenbak voor jou op maat maken. Bij een vierkante steigerhouten plantenbak kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 centimeter tot en met 120x120x120 centimeter. Wil je een rechthoekige steigerhouten plantenbak? Dan kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 cm tot en met 120x200x100 cm. Naast een andere maatvoering kun je kiezen voor het toevoegen van verzonken wielen (mogelijk tot en met 100x100) en het laten verwijderen van de bodem.

Wacht a.u.b.