Filters
Selectie verfijnen

Accessoires voor houten plantenbakken

Maak je houten plantenbak compleet met bijpassende accessoires, zoals onze nieuwe stalen trellis schermen! Afhankelijk van de grootte van de plantenbak kun je hierbij een bijpassend scherm bestellen. Laat hiermee je planten verder de hoogte in groeien en geef bijvoorbeeld je klimop struiken een mooie vorm.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Stalen trellisschermen voor je houten plantenbak

Trellisschermen geven je tuin een speels effect en bieden je meer mogelijkheden om je planten hoger te laten groeien. De nieuwe trellisschermen van Enjoyplanters zijn eenvoudig in gebruik en gemaakt van staal, wat daarna is voorzien van een zwarte coating. De Enjoyplanters trellis schermen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Zo kun je het trellis scherm 60x60 centimeter gebruiken voor houten plantenbakken met een afmeting van 60x60 centimeter (lengte x breedte). Het trellis scherm van 80x50 centimeter kun je gebruiken voor houten plantenbakken met een afmeting van 90x25 centimeter (lengte x breedte) met een maximale hoogte van 40 centimeter. Het grootste trellis scherm van 110x70 centimeter kun je gebruiken voor houten plantenbakken met een afmeting van 120x30 centimeter (lengte x breedte) met een maximale hoogte van 40 centimeter. 

 

Bij de trellisschermen dien je de bijpassende voet te bestellen. Deze plaats je in de houten plantenbak. 

Ook geschikt voor andere plantenbakken

Onze stalen trellis schermen zijn niet alleen geschikt voor houten plantenbakken, maar ook voor andere plantenbakken die de bovenstaande formaten hebben. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook plaatsen in polyester plantenbakken.