Steigerhouten bloembak kopen? Laat ze door ons maken!

Steigerhouten bloembak kopen? Dat doe je eenvoudig online!

Wil je je tuin voorzien van mooie, afgewerkte houten bloembakken? Kies dan voor onze steigerhouten bloembakken! Onze steigerhouten bloembakken geven jouw tuin een landelijke, natuurlijk of juist industriële uitstraling. De steigerhouten bloembakken worden voor jou met de hand gemaakt in onze werkplaats in Nederland en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Op deze pagina vind je meer informatie over onze steigerhouten bloembakken en waarom ze een aanwinst zijn voor jouw tuin.

Een steigerhouten bloembak gemaakt van oud steigerhout

Onze 'oud' steigerhouten bloembakken worden door onze vakmannen vakkundig gemaakt. De steigerhouten bloembakken zijn hierdoor verkrijgbaar in een tal van standaard maten en modellen. Staat je maat er niet tussen of wil je wat anders? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Voor de oud steigerhouten plantenbakken gebruiken we steigerhout dat voorheen is gebruikt in de bouw. Het krijgt hierdoor bij ons een 'tweede leven'. Lekker duurzaam dus en je hebt zo een plantenbak met een verhaal!

De steigerhouten bloembakken zijn al voorzien van anti-worteldoek en een mooie rand aan de bovenzijde. Daarnaast hebben alle steigerhouten plantenbakken korte pootjes, zodat ze netjes van de grond afstaan.

Wil je zo lang mogelijk genieten van de steigerhouten bloembakken? Behandel de steigerhouten bloembak dan met een beits of lak. Zo zijn de steigerhouten bloembakken beschermd tegen de weersinvloeden en ga je verkleuring tegen.

Bekijk hier onze oud steigerhouten bloembakken

Een steigerhouten bloembak, zwart geïmpregneerd

Onze steigerhouten bloembakken in de kleur zwart zijn gemaakt van nieuw steigerhout. Dit nieuwe steigerhout is voorzien van een zwart geïmpregneerde laag. Hierdoor is de steigerhouten bloembak beschermt tegen weersinvloeden en zal deze langer mooi blijven.

We raden je wel aan om eens per jaar of per 2 jaar de steigerhouten bloembak opnieuw te behandelen met een beits of lak. Zo weet je zeker dat je jarenlang kunt genieten van de steigerhouten bloembakken.

De zwarte steigerhouten bloembakken laten gekleurde planten/bloemen mooi tot hun recht komen, omdat de kleuren mooi afsteken tegen de donkere kleur van de steigerhouten bloembak.

Bekijk hier onze zwarte steigerhouten bloembakken

steigerhouten_bloembakken_zwart

Een steigerhouten bloembak op maat? Dat kan!

Ben je op zoek naar een specifieke maat steigerhouten bloembak? Zou je de steigerhouten bloembak graag willen voorzien van wieltjes? Of juist zonder bodem? Ook maatwerk is mogelijk.

Je ontvangt 2 jaar garantie op onze steigerhouten bloembakken. Houd er alleen wel rekening mee dat je maatwerk steigerhouten bloembakken niet kunt retourneren. Deze worden namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt. De levertijd van de steigerhouten bloembakken kan een of enkele weken in beslag nemen. Dit omdat de steigerhouten bloembakken met de hand worden gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in onze steigerhouten bloembakken en ontvang je graag meer informatie? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar of stuur ons een mailtje! Via de chat op onze website zijn we ook op werkdagen bereikbaar.