Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Houtenplantenbak.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Houtenplantenbak.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 27)

Pagina

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 50x50x50 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Hele mooie bak
Mooie stevige plantenbak inclusief worteldoek, je moet hem wel nog een in elkaar zetten maar dat was heel goed te doen. Goede kwaliteit ook.

Review door: suzanne / Datum: 15-04-2021

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 80x40x40 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
geweldig
prachtige plantenbak en makkelijk in elkaar te zetten.

Review door: hans verlaat / Datum: 14-04-2021

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 30x30x30 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Perfect
Komen afspraken perfect na snelle levering.

Review door: Miel / Datum: 26-03-2021

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 30x30x30 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
zeer mooi afgewerkt, verpakking en bezorging top !
zeer degelijk en mooi afgewerkte plantenbak

Review door: raf lemmens / Datum: 25-03-2021

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 120x50x40 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
prachtige plantenbak
Wij hebben voor ons balkon deze mooie plantenbak gekocht. En in werkelijkheid is deze nog mooier dan op de site. Zeer degelijk van kwaliteit maar ook gewoon echt mooi. Juist de diepte van 50 cm maakt dat er ook rozen en andere planten in kunnen die diep willen wortelen. Kortom, echt zeer blij met deze plantenbak.

Review door: Roelof Pool / Datum: 11-03-2021

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 50x50x50 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
doet wat die moet doen
Een mooie houten planten bak goede kwaliteit

Review door: Herman / Datum: 21-10-2020

Zwart steigerhouten plantenbak 200x50x60 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Prachtige plantenbak
Prachtige bak. Mooie kwaliteit. Ziet er stevig uit. Ben er zo blij mee dat ik gelijk nog een kleinere met wieltjes heb bijbesteld voor mijn olijfboom.

Review door: Eva de Leeuw / Datum: 14-09-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 90x25x40 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Mooie plantenbak makkelijk in elkaar te zetten
De plantenbak is gemaakt van goede kwaliteit hout en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Het enige puntje van aandacht is dat de op maat gemaakte worteldoek iets te ruim is en daardoor dubbelvouwt aan de bovenrand. Hier verzamelt zich makkelijk blad en aarde in. Het worteldoek is smpel met klittenbad te bevestigen. Als dit iets aangepast zou worden is hij helemaal perfect. De bak zelf is een mooie aanwinst.

Review door: Jacqueline / Datum: 04-09-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 40x40x20 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Perfect
Goeie kwaliteit. Makkelijk en snel in elkaar.

Review door: Bjorn P / Datum: 22-08-2020

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 30x30x30 cm

Dienstverlening Houtenplantenbak.nl
Kwaliteit van de plantenbak
Prachtige nloemenbakken
Keurig geleverd. Dit is onze tweede bestelling. We gaan binnenkort voor nog een bestelling van bloemenbaken

Review door: Kees / Datum: 11-08-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 27)

Pagina