Luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken | Vanaf €145

Je tuin verrijken met luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken? Dan ben je bij Houtenplantenbak.nl aan het juiste adres! Onze steigerhouten plantenbakken worden met de grootste precisie voor jou gemaakt en geven je tuin een industriële of juist landelijke uitstraling. Bij Houtenplantenbak.nl heb je de keuze voor luxe afgewerkte oud steigerhouten plantenbakken of zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken. Beide typen steigerhouten plantenbakken hebben zo hun voordelen en eigenschappen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Steigerhouten plantenbakken van oud steigerhout

Rechthoekige oud steigerhouten plantenbak - Houtenplantenbak.nlDe oud steigerhouten plantenbakken geven je tuin een landelijke uitstraling. Iedere plantenbak wordt hier in Nederland vakkundig in elkaar gezet en alle plantenbakken zijn voorzien van anti-worteldoek. Het steigerhout wat wordt gebruikt voor de plantenbakken is echt gebruikt in de bouw en krijgt bij ons een ‘tweede leven’. Hierdoor zijn de steigerhouten plantenbakken duurzaam en hebben ze altijd een uniek uiterlijk!

Daarnaast zijn oud steigerhouten plantenbakken ook nog eens makkelijk in onderhoud. Krasjes zijn nauwelijks zichtbaar en mocht je jezelf er toch aan storen, dan kun je altijd de plantenbak lichtjes opschuren.

Bekijk alle oud steigerhouten plantenbakken

Steigerhouten plantenbakken van nieuw steigerhout – zwart geïmpregneerd

Zwart steigerhouten plantenbak - Houtenplantenbak.nlHet kan haast niet in de moderne en industriële tuin ontbreken; een zwart steigerhouten plantenbak. De zwarte steigerhouten plantenbakken laten kleurrijke bloemen maximaal tot hun recht komen, omdat het mooi afsteekt tegen de kleur van de plantenbak.

Deze plantenbakken zijn net zoals de oud steigerhouten plantenbakken allemaal voorzien van anti-worteldoek. Bij deze steigerhouten plantenbakken wordt gebruik gemaakt van nieuw steigerhout wat is voorzien van een zwart geïmpregneerde laag. De zwarte steigerhouten plantenbakken zijn voorzien van een nette brede rand.

Bekijk alle zwarte steigerhouten plantenbakken

De levertijden en de mogelijkheid van maatwerk

Doordat de steigerhouten plantenbakken allemaal met de hand worden gemaakt, kunnen de levertijden een of enkele weken in beslag nemen. Het voordeel van deze handgemaakte steigerhouten plantenbakken is dat je hierbij ook kunt kiezen voor maatwerk. Staat de gewenste maat niet in de categorie? Vul dan zelf je maten in en zie direct de prijs! Bekijk hier de maatwerk mogelijkheid voor oud steigerhouten plantenbakken en hier de maatwerk mogelijkheid voor de zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken.