Houten plantenbak op wielen kopen?

Houten plantenbakken zijn natuurlijk een waardevolle toevoeging voor je tuin, maar wat als je zo nu en dan de tuin eens goed onder handen wil nemen? Hoe sleep je dan die loodzware houten plantenbakken van hun plek? Met wielen onder je houten plantenbakken los je dit probleem zo op! Hieronder lees je alle mogelijkheden over onze verrijdbare houten plantenbakken.

Hoe worden de wielen gemonteerd onder de plantenbakken?

Wanneer wij de wielen monteren onder de door jouw bestelde houten plantenbak, zullen wij deze verzonken monteren. Dit houdt in de bodem van de plantenbak iets hoger in de plantenbak komt te zitten zodat jouw wielen minder goed zichtbaar zijn. Hierdoor blijven de houten plantenbakken hun luxe uitstraling behouden. Op de foto hieronder zie je een steigerhouten plantenbak met verzonken wielen. Zoals je ziet zijn ze niet eens zichtbaar!

Verzonken wielen onder steigerhouten plantenbakken

Welke houten plantenbakken kunnen verrijdbaar worden gemaakt?

Een deel van onze houten plantenbakken collectie worden met de hand door onze vakmannen gemaakt. Een ander deel van onze collectie kan direct uit voorraad worden geleverd. Bij de houten plantenbakken die door ons worden gemaakt, is het veelal mogelijk om verzonken wielen te laten monteren. De collecties waarbij dat mogelijk is zijn:

Heb je een plantenbak gevonden in een van de vier bovenstaande collecties én heeft de houten plantenbak een grootte van maximaal 100x100x40 cm? Dan is het mogelijk om hier verzonken wielen onder te laten monteren! Je kunt deze mogelijkheid bij het product selecteren. 

Liever wielen onder een grotere houten plantenbak?

Bij grotere plantenbakken is het veelal niet mogelijk om hier wielen onder te laten monteren. Dit heeft te maken met het toenemende gewicht van de aarde en de planten die uiteindelijk in de plantenbak komen. Wil je toch graag wielen onder een houten plantenbak die groter is dan 100x100x40 cm? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.