Hoge houten plantenbakken voor buiten nodig?

Hoge houten plantenbakken

Hoge houten plantenbakken kun je op verschillende manieren inzetten in de tuin. Creëer een knus hoekje, maak verschillende 'zones' in de tuin of laat je voordeur nog meer tot zijn recht komen. Met hoge houten plantenbakken kun je alle kanten op! Ontdek hieronder de verschillende toepassingen van deze hoge plantenbakken, welke houtsoorten er zijn en welke mogelijkheden er zijn als je door ons een hoge houten plantenbak wil laten maken.

Geef je huis een landelijke en rustieke uitstraling met hout

Hoge houten plantenbakken springen direct in het oog, zeker wanneer je de plantenbak combineert met de juiste beplanting. Hoge houten plantenbakken komen mooi tot hun recht naast de entree van je huis, bij de zithoek in de achtertuin of bij de ingang van je voortuin. Hoge houten plantenbakken zijn in principe verkrijgbaar in twee modellen. Je kunt kiezen voor:

  • Hoge vierkante smalle plantenbakken, ook wel pilaren genoemd
  • Hoge brede plantenbakken, ook wel roomdividers genoemd

Beide modellen kunnen op een andere manier buiten worden ingezet. Kies je voor de houten pilaren? Combineer deze dan met een mooie buxusbol of andere bolvormige beplanting. Kies je voor een houten roomdivider? Combineer deze dan bijvoorbeeld met hoge grassen om een beschut hoekje te creëren.

Bekijk alle plantenbakken hoog buiten

Hoge smalle houten plantenbakken

Hoge houten plantenbak 'Falco'De hoge smalle houten plantenbakken, houten pilaren, worden veelal gebruikt in de tuin of naast de entree van het huis. Deze hoge houten plantenbakken zijn mooi om als meervoud in de tuin te worden gezet. Een pilaar is mimimaal 80 cm hoog.

Je kunt uit diverse houtsoorten kiezen. Zo zijn er hoge smalle houten plantenbakken van Acacia hardhout. Deze vind je in onze ‘Falco hardhouten plantenbakken’ collectie. De populairste afmetingen zijn:

De Falco hardhouten plantenbakken zijn voorraadmodellen en kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

Wil je een hoge smalle houten plantenbak in Bankirai hardhout, steigerhout of Douglas? Dan maken onze vakmannen deze graag voor jou op maat. Je kunt zelf de maten in ons maatwerkproduct invoeren. Al deze hoge houten plantenbakken worden uitgevoerd met kleine pootjes en anti-worteldoek aan de binnenzijde.

Kies hier zelf de maten van je hoge houten plantenbak

Hoge brede houten plantenbakken voor buiten

Hoge brede houten plantenbak FalcoWil je een hoge brede houten plantenbak? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! De hoge brede houten plantenbakken worden voornamelijk ingezet als roomdivider in de tuin. Je kunt een hoge brede houten plantenbak bijvoorbeeld gebruiken om verschillende knusse hoekjes te creëren in de tuin. Daarnaast kun je deze houten plantenbakken ook goed gebruiken in de kleinere tuin. Ze nemen namelijk weinig ruimte in.

Het meest populaire formaat van de hoge brede houten plantenbak is 90x25x80 cm (lengte x breedte x hoogte). Van dit formaat en vergelijkbare formaten hebben we de volgende twee houtsoorten in onze standaard collectie:

Wil je een hoge brede houten plantenbak van Bankirai hardhout, steigerhout of Douglas? Dan kunnen we deze natuurlijk ook voor jou op maat maken! Bekijk hier de drie verschillende houtsoorten en voer de gewenste maten in. Wij gaan direct voor je aan de slag en maken de hoge plantenbak van je dromen!