Hardhouten plantenbak met wielen

hardhouten_plantenbak_met_wielen

Door het plaatsen van hardhouten plantenbakken in je tuin, straalt je tuin warmte en sfeer uit. Hardhouten plantenbakken hebben een natuurlijke uitstraling en passen daardoor in iedere tuin. Als je je tuin wat vaker opnieuw inricht, is het handig als je de hardhouten plantenbakken makkelijk kunt verplaatsen. Je kunt daarom bij ons kiezen voor hardhouten plantenbakken met wielen. Op deze pagina vind je meer informatie over onze hardhouten plantenbak met wielen.

Hardhouten plantenbakken, met of zonder wielen?

Als je onze hardhouten plantenbakken in je tuin plaatst en voorziet van planten of bomen en aarde, kun je de hardhouten plantenbakken bijna niet verplaatsen door de hoogte van het gewicht. Als je je tuin wat vaker opnieuw inricht, is dat dus niet heel handig. Daarom kun je bij ons ervoor kiezen om wielen onder de hardhouten plantenbak te laten plaatsen. Zo kun je de plantenbak dus makkelijk verplaatsen en op een andere plek in de tuin neerzetten.

Onze hardhouten plantenbakken worden in eigen productie gemaakt. Wij plaatsen verzonken wielen onder de hardhouten plantenbak. Dit houdt in dat de wielen bijna niet zichtbaar zijn, maar daarnaast wel stevig zijn. Zo kun je dus makkelijk je hardhouten plantenbak met wielen verplaatsen, zonder dat je je hardhouten plantenbak beschadigd of dat er een wiel afbreekt.

Hardhouten plantenbakken maatwerk

Ben je op zoek naar een specifieke maat hardhouten plantenbak met wielen? Ook maatwerk is bij ons mogelijk. Kies de gewenste lengte, breedte en hoogte en selecteer de optie ‘wielen’. Deze hardhouten plantenbak met wielen wordt dan in onze eigen productie voor jou gemaakt. Let op: bij hardhouten plantenbakken groter dan 80x80x80 cm, kunnen wij helaas geen wielen monteren.

hardhouten_plantenbak_wielen

Onderhoud hardhouten plantenbakken

De hardhouten plantenbak met wielen heeft geen behandeling nodig en zal zonder behandeling met de jaren geleidelijk vergrijzen. Het vergrijzen heeft verder geen invloed op de kwaliteit van de hardhouten plantenbak. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de hardhouten plantenbak wel te behandelen, zodat de plantenbak zijn originele uiterlijk behoudt.

Ben je geïnteresseerd in één van onze hardhouten plantenbakken met wielen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de e-mail. Daarnaast zijn we op werkdagen ook beschikbaar via de chat op onze website.