Bloembakken voor buiten: inspiratie en tips

Hardhouten bloembakken voor buiten

Houten bloembakken voegen in elk jaargetijde sfeer toe aan je tuin of dakterras! Ze zijn bestand tegen alle Nederlandse weersinvloeden en makkelijk in onderhoud. Door hun karakteristieke uiterlijk geven ze je huis een landelijke uitstraling. Op deze pagina vind je meer informatie en tips over houten bloembakken voor buiten, zodat je direct aan de slag kunt.

Luxe afgewerkte hardhouten bloembakken voor buiten

Doordat wij verschillende soorten houten bloembakken aanbieden voor buiten, is er voor ieder wat wils. Zo hebben we de hardhouten bloembak 'Falco', welke je ziet op de foto bovenaan deze pagina. De hardhouten bloembak Falco wordt gemaakt van Acacia hout en heeft duurzaamheidsklasse 1. De Falco hardhouten bloembakken zijn snel leverbaar uit voorraad en voegen direct sfeer toe aan je tuin.

Naast de hardhouten bloembakken 'Falco' van Acacia hout, hebben we ook andere hardhouten bloembakken. Deze hardhouten bloembakken 'GL' wordt met de hand gemaakt en is vervaardigd uit bankirai hout. Deze hardhouten bloembakken kunnen op maat gemaakt worden, dus passen buiten in iedere tuin en op elk terras.

Bekijk alle hardhouten bloembakken 

Sfeervolle steigerhouten bloembakken voor buiten

De steigerhouten bloembakken behoren ook tot onze klanten hun favorieten! De oud steigerhouten bloembakken voor buiten zijn gemaakt van gerecycled steigerhout (wat gebruikt is in de bouw) en krijgen daardoor een tweede leven als bloembak. De zwart geïmpregneerde steigerhouten bloembakken voor buiten worden gemaakt van nieuw steigerhout. Doordat de bloembakken voor buiten zwart geïmpregneerd zijn, hebben ze een stoere uitstraling en passen ze perfect in een moderne en strakke tuin.

Bekijk alle steigerhouten bloembakken

Zwarte steigerhouten bloembakken voor buiten

Houten bloembakken op maat gemaakt

Op onze website vind je een ruim aanbod van voorraad houten bloembakken voor buiten. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat jouw gewenste maat hier niet tussen staat, je graag wieltjes onder de bloembak wilt laten plaatsen of de bodem wilt laten verwijderen. Ook maatwerk is mogelijk bij ons. Wij maken voor jou graag een houten bloembak voor buiten op maat.

Bekijk hier de maatwerk houten bloembakken

Het onderhouden van houten plantenbakken voor buiten

Houten bloembakken kunnen prima vele jaren buiten blijven staan. Ze kunnen zelfs de Nederlandse weersinvloeden weerstaan. Je moet alleen wel de houten bloembakken onderhouden als je ze het hele jaar buiten wilt laten staan. Je kunt daarom de houten bloembakken het beste voorzien van een beits, zodat de bloembakken extra beschermd zijn tegen de verschillende weersinvloeden.