Bezorgen

Maatwerk

De levertijd van maatwerk bestellingen bij Houtenplantenbak.nl is afhankelijk van het seizoen. De levertijd vind je bij onze producten. Bestellingen worden in productie genomen na ontvangst van je betaling.

Maatwerk plantenbakken leveren wij meestal met DHL uit en plantenbakken uit voorraad met Post-NL. Het is dus niet mogelijk om een gewenste bezorgdag te kiezen bij maatwerk plantenbakken. Wij informeren je altijd van te voren op welke dag er geleverd wordt.

Afleveren/plaatsen van de plantenbakken

We leveren niet op de 2e verdieping (of hoger). We leveren tot de deur (als deze goed bereikbaar is) op de begane grond. De chauffeur mag de plantenbakken ook niet mee naar binnen dragen i.v.m. aansprakelijkheid voor het eventueel aanbrengen van schade. Zorg dat je bij grote maten hulp inschakelt om de plantenbakken op de juiste plaats te zetten.

Plantenbakken uit voorraad

Plantenbakken die je uit voorraad besteld:

Type Falco:

Op werkdagen voor 16:00 of 16:30 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis. Per plantenbak staat vermeld voor hoelaat deze besteld moet worden om deze de volgende dag in huis te hebben. Het verschil per plantenbak heeft te maken met het formaat, zolang het met Post-NL verzonden kan worden kan het tot 16:30, als het een pallettransport wordt dan is de sluitingstijd om 16:00 uur. Het kan zijn dat de gewenste plantenbak niet op voorraad is. De geschatte leverdatum vind je bij het product.

Pallettransporten worden ook nooit op zaterdag afgeleverd. Bestel je dus een grote plantenbak op vrijdag? Dan wordt dit maandag afgeleverd.

Wij leveren in Nederland en Belgie. Wij informeren je wanneer de levering plaats vindt.

Bestelling zelf afhalen?

In overleg mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Heb je nog vragen? Mail ons gerust op info@houtenplantenbak.nl of bel ons op telefoonnummer 078-20 40 011