Bezorgen

Maatwerk

De levertijd van maatwerk bestellingen bij Houtenplantenbak.nl is afhankelijk van het seizoen. De levertijd vindt u bij onze producten. Bestellingen worden in productie genomen na ontvangst van uw betaling.

Maatwerk platenbakken leveren wij meestal met DHL uit en plantenbakken uit voorraad met Postnl. Het is dus niet mogelijk om een gewenste bezorg-dag te kiezen bij maatwerk plantenbakken. Wij informeren u altijd van te voren op welke dag er geleverd wordt.

Afleveren/plaatsen van de plantenbakken

We leveren niet op de 2e verdieping (of hoger). We leveren tot de deur (als deze goed bereikbaar is) op de begane grond. De chauffeur mag de plantenbakken ook niet mee naar binnen dragen i.v.m. aansprakelijkheid voor het eventueel aanbrengen van schade. Zorg dat u bij grote maten hulp inschakelt om de plantenbakken op de juiste plaats te zetten.

Plantenbakken uit voorraad

Plantenbakken die u uit voorraad besteld:

Type Falco:

Op werkdagen voor 16:00 of 16:30 uur besteld, de volgende (werk)dag in huis. Per plantenbak staat vermeld voor hoe laat deze besteld moet worden om deze de volgende dag in huis te hebben. Het verschil per plantenbak heeft te maken met het formaat, zolang het met PostNL verzonden kan worden kan het tot 16:30, als het een pallettransport wordt dan is de sluitingstijd om 16:00 uur.

Pallettransporten worden ook nooit op zaterdag afgeleverd. Besteld u dus een grote plantenbak op vrijdag dan wordt dit maandag afgeleverd.

Wij leveren in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Wij informeren u wanneer de levering plaats vindt.

BESTELLING ZELF AFHALEN

In overleg mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Nog vragen? Mail ons gerust op info@houtenplantenbak.nl of bel ons op telefoonnummer 078-20 40 011