Balkonbakken van hout, net even wat anders!

Wanneer je een balkon of dakterras hebt, heb je geen mogelijkheid om fleurrijke bloemen of vaste planten in de aarde te planten. Om toch het buitengevoel naar je balkon of dakterras te halen, kun je gebruik maken van houten plantenbakken. Wij nemen je graag mee naar de mogelijkheden van houten plantenbakken voor op je balkon of dakterras.

Houten balkonbakken over de reling

Om ruimte te besparen kun je ervoor kiezen om houten balkonbakken over de reling te hangen. Houten balkonbakken geven je balkon een natuurlijkere uitstraling dan de plastic balkonbakken die je veelal ziet.

Je kunt ervoor kiezen om houten balkonbakken te beitsen zodat ze niet grijs verkleuren. Liever houten balkonbakken die perfect passen bij de rest? Dan kun je ze natuurlijk ook gewoon verven!

Meer privacy? Ook daar zijn houten balkonbakken perfect voor!

Wanneer je dichter bij de begane grond woont of wanneer andere dakterrassen in de omgeving bij jou op je balkon kijken, kan het wenselijk zijn om de nieuwsgierige ogen te weren. Dit kun je doen door smalle hoge houten balkonbakken tegen de reling te plaatsen.

Smalle hoge houten balkonbakken in combinatie met hoge beplanting zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van inkijk. Het neemt daarnaast weinig ruimte in en geeft je balkon een natuurlijke look. Hieronder zie je onze 3 favoriete smalle hoge houten balkonbakken.

Met houten balkonbakken geef je jouw balkon of dakterras en natuurlijke en landelijke uitstraling. Wil je liever je balkon een moderne, strakke touch geven? Dan kun je ook kiezen voor polyester balkonbakken.

De voordelen de houten balkonbakken van Houtenplantenbak.nl

Met balkonbakken van hout maak je jouw balkon compleet! Als je handig bent, kun je houten balkonbakken ook zelf maken. Het is een leuk project voor in het voorjaar of in de zomer.

Liever gelijk genieten van een prachtige houten balkonbak? Kies dan voor een balkonbak uit onze collectie! Waarom?

  • De houten balkonbakken zijn vorstbestendig, je kunt ze dus in de winter prima buiten laten staan.
  • De houten balkonbakken (met uitzondering van de Falco hardhouten plantenbakken) worden door onze vakmensen met uiterste precisie in elkaar gezet en luxe afgewerkt met kleine pootjes en anti-worteldoek aan de binnenzijde .
  • Niet de maat gevonden die je zoekt? Bekijk dan onze maatwerk plantenbakken en voer je gewenste maten in. Je ziet direct de prijs! We kunnen zelfs wielen voor je onder de balkonbak maken.
  • Morgen al een nieuwe hardhouten balkonbak in huis voor de beste prijs? Bekijk onze Falco hardhouten plantenbakken collectie. Deze plantenbakken worden direct uit voorraad geleverd