3 items

Filters
Selectie verfijnen
Steigerhouten plantenbakken

Steigerhouten plantenbakken, ook maatwerk mogelijk

Ben je opzoek naar luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken? Je vindt bij ons een ruim aanbod! Al onze steigerhouten plantenbakken worden met de hand gemaakt en met de grootste precisie in elkaar gezet. 

 

Je vindt in onze collectie twee soorten plantenbakken van steigerhout: steigerhouten plantenbakken van oud steigerhout en zwarte steigerhouten plantenbakken van nieuw steigerhout. Liever een steigerhouten plantenbak in een andere maatvoering? Bekijk dan onze maatwerk plantenbakken. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Kies zelf je formaat

  Oud steigerhouten plantenbak Maatwerk

   99.00
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Populair

  Oud steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm

   379.95
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Zwart steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm

   429.95
  ca. 3-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Steigerhouten plantenbakken kopen?

Ben je opzoek naar rustieke houten plantenbakken met karakter? Dan zijn onze steigerhouten plantenbakken wat voor jou! Ook dit jaar zijn de plantenbakken van steigerhout weer razend populair. Je ziet deze houten plantenbakken terugkomen in vele voor- en achtertuinen. En dat is niet zo vreemd ook, want steigerhouten plantenbakken zijn een ware eye-catcher in de tuin. 

 

In onze collectie vind je steigerhouten plantenbakken in verschillende steigerhoutsoorten en in veel verschillende maten. Staat je maat er niet tussen? Niet getreurd! Wij kunnen ook plantenbakken van steigerhout op maat en naar wens maken.

Steigerhouten plantenbakken voor buiten

De steigerhouten plantenbakken van onze webshop zijn alleen geschikt voor buitengebruik. Dit komt omdat de steigerhouten plantenbakken niet waterdicht zijn. Je kunt ze daarom niet in huis plaatsen. Tijdens en na een flinke regenbui zal het water dan ook door de planken in de bodem lopen.

 

De steigerhouten plantenbakken zijn allen zeer luxe afgewerkt door onze vakmannen en voorzien van anti-worteldoek. Aan de bovenzijde van de steigerhouten plantenbakken wordt een rand gemaakt, waardoor de steigerhouten plantenbak een luxe afgewerking heeft. Daarnaast worden de steigerhouten plantenbakken voorzien van kleine pootjes. Zo staat de houten plantenbak een klein beetje van de grond af en kan het water onder de steigerhouten plantenbak weglopen.

Verschillende steigerhouten plantenbakken

Bij Houtenplantenbak.nl heb je de keuze uit twee verschillende steigerhouten plantenbakken. Er zit niet alleen een verschil in de maatvoering van de steigerhouten plantenbakken, maar ook in het uiterlijk van het steigerhout zelf vind je verschillen. Kies je voor de landelijke en geleefde oud steigerhouten plantenbakken of passen de industriële zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken meer bij jouw tuin? 

 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de oud steigerhouten plantenbakken gemaakt van oud steigerhout. Dit is steigerhout wat is gebruikt in de bouw of voor andere doeleinden. Door ons worden alleen de mooiste planken geselecteerd, waardoor jouw oud steigerhouten plantenbakken een uniek en geleefd karakter krijgt. De zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken worden gemaakt van nieuw steigerhout. Deze steigerhouten plantenbakken worden door ons zwart geïmpregneerd. 

De populairste steigerhouten plantenbakken

Steigerhouten plantenbakken zijn ontzettend populair, ieder jaar weer! Benieuwd naar de populairste afmetingen van de afgelopen jaren? Dat zijn de volgende steigerhouten plantenbakken: 

 

 • Steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm
 • Steigerhouten plantenbak 100x40x100 cm
 • Steigerhouten plantenbak 150x40x40cm
 • Steigerhouten plantenbak 120x40x40 cm
 • Steigerhouten plantenbak 2 meter

Lage of hoge steigerhouten plantenbakken?

Wist je dat je steigerhouten plantenbakken - afhankelijk van het model - op verschillende manieren kunt inzetten in de tuin? Lage steigerhouten plantenbakken staan bijvoorbeeld mooi centraal in de tuin, zoals de steigerhouten plantenbak 100x100x40 cm. Kies je voor een lage, rechthoekige steigerhouten plantenbak? Dan staat deze mooi aan de rand van de tuin of naast het pad.

 

Hoge steigerhouten plantenbakken kun je ook praktisch inzetten. Kies je voor een hoge rechthoekige plantenbak in combinatie met hoge beplanting? Dan kun je deze gebruiken om uit de wind of zon te zitten, of gebruik deze steigerhouten plantenbak om nieuwsgierige ogen van voorbijgangers te weren!

Steigerhouten plantenbakken met wielen

Bij de steigerhouten plantenbakken tot 100x100x40 cm kun je kiezen voor de optie wielen. Wanneer je voor deze optie kiest monteren wij de bodem van de steigerhouten plantenbak wat hoger achter de zijkanten. De wielen worden op deze manier 'verzonken' gemonteerd. Je ziet ze dan niet zitten en de steigerhouten plantenbak lijkt dan een beetje te zweven. Bij grote houten plantenbakken is het helaas niet mogelijk om verzonken wielen te monteren. De wielen kunnen het gewicht van een gevulde steigerhouten plantenbak niet aan en hij wordt te zwaar om te verschuiven.

Bestel je steigerhouten plantenbakken zonder zorgen

Wanneer je steigerhouten plantenbakken besteld bij Houtenplantenbak.nl, bestel je zonder zorgen! Je ontvangt op al onze houten plantenbakken, inclusief de plantenbakken van steigerhout, twee jaar garantie. Mocht er door onze productie is niet goed zijn gegaan, dan zoeken we samen met jou naar een gepaste oplossing.