8 items

Filters
Selectie verfijnen
Steigerhouten plantenbakken

Steigerhouten plantenbakken, ook maatwerk mogelijk

Ben je opzoek naar luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken? Je vindt bij ons een ruim aanbod! Al onze steigerhouten plantenbakken worden met de hand gemaakt en met de grootste precisie in elkaar gezet. 

 

Je vindt in onze collectie twee soorten steigerhouten plantenbakken: steigerhouten plantenbakken van oud steigerhout en zwarte steigerhouten plantenbakken van nieuw steigerhout. Liever een steigerhouten plantenbak in een andere maatvoering? Bekijk dan onze maatwerk steigerhouten plantenbakken! Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Stel zelf een plantenbak samen

  Oud steigerhouten plantenbak Maatwerk

   99.00
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. 2 stuks voor 195 p/stuk

  Oud steigerhouten plantenbak 60x60x60 cm

   205.00
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Oud steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm

   255.00
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Populairste bak van dit seizoen

  Oud steigerhouten plantenbak 100x100x60 cm

   309.00
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Oud steigerhouten plantenbak 200x50x60 cm

   335.50
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Populair

  Zwart steigerhouten plantenbak 60x60x40 cm

   203.50
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Zwart steigerhouten plantenbak 60x60x60 cm

   225.50
  Op voorraad
  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 8. Zwart steigerhouten plantenbak 80x80x80 cm

   313.50
  5-10 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Steigerhouten plantenbakken kopen?

Ben je opzoek naar rustieke houten plantenbakken met karakter? Dan zijn onze steigerhouten plantenbakken wat voor jou! Ook dit jaar zijn steigerhouten plantenbakken weer razend populair. Je ziet de plantenbakken terugkomen in vele voor- en achtertuinen. En dat is niet zo vreemd ook, want steigerhouten plantenbakken zijn een ware eye-catcher in de tuin. 

Steigerhouten plantenbakken voor buiten

De steigerhouten plantenbakken van onze webshop zijn geschikt voor buitengebruik. De steigerhouten plantenbakken zijn allen zeer luxe afgewerkt door onze vakmannen en voorzien van anti-worteldoek. De plantenbakken zijn niet waterdicht. Tijdens en na een flinke regenbui zal het water dan ook door de planken in de bodem lopen. Hierdoor zijn de plantenbakken alleen geschikt voor in de tuin. 

Verschillende steigerhouten plantenbakken

Bij Houtenplantenbak.nl heb je de keuze uit verschillende steigerhouten plantenbakken. Er zit niet alleen een verschil in de maatvoering van de steigerhouten plantenbakken, maar ook in het uiterlijk van het steigerhout zelf vind je verschillen. Kies je voor de landelijke en geleefde oud steigerhouten plantenbakken of passen de industriële zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken meer bij jouw tuin? 

 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de oud steigerhouten plantenbakken gemaakt van oud steigerhout. Dit is steigerhout wat is gebruikt in de bouw of voor andere doeleinden. Door ons worden alleen de mooiste planken geselecteerd, waardoor jouw oud steigerhouten plantenbakken een uniek en geleefd karakter krijgt. De zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken worden gemaakt van nieuw steigerhout. Deze steigerhouten plantenbakken worden door ons zwart geïmpregneerd. 

Bestel je steigerhouten plantenbakken zonder zorgen

Wanneer je steigerhouten plantenbakken besteld bij Houtenplantenbak.nl, bestel je zonder zorgen! Je ontvangt op al onze houten plantenbakken, inclusief de steigerhouten plantenbakken, twee jaar garantie. Mocht er door onze productie is niet goed zijn gegaan, dan zoeken we samen met jou naar een gepaste oplossing.