Filters
Selectie verfijnen
Steigerhouten plantenbakken

Steigerhouten plantenbakken, ook maatwerk mogelijk

Ben je opzoek naar luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken? Je vindt bij ons een ruim aanbod! Al onze steigerhouten plantenbakken worden met de hand gemaakt en met de grootste precisie in elkaar gezet. 

 

Je vindt in onze collectie twee soorten steigerhouten plantenbakken: steigerhouten plantenbakken van oud steigerhout en zwarte steigerhouten plantenbakken van nieuw steigerhout. Liever een steigerhouten plantenbak in een andere maatvoering? Bekijk dan onze maatwerk steigerhouten plantenbakken! Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Steigerhouten plantenbakken kopen?

Ben je opzoek naar rustieke houten plantenbakken met karakter? Dan zijn onze steigerhouten plantenbakken wat voor jou! Ook dit jaar zijn steigerhouten plantenbakken weer razend populair. Je ziet de plantenbakken terugkomen in vele voor- en achtertuinen. En dat is niet zo vreemd ook, want steigerhouten plantenbakken zijn een ware eye-catcher in de tuin. 

Steigerhouten plantenbakken voor buiten

De steigerhouten plantenbakken van onze webshop zijn geschikt voor buitengebruik. De steigerhouten plantenbakken zijn allen zeer luxe afgewerkt door onze vakmannen en voorzien van anti-worteldoek. De plantenbakken zijn niet waterdicht. Tijdens en na een flinke regenbui zal het water dan ook door de planken in de bodem lopen. Hierdoor zijn de plantenbakken alleen geschikt voor in de tuin. 

Verschillende steigerhouten plantenbakken

Bij Houtenplantenbak.nl heb je de keuze uit verschillende steigerhouten plantenbakken. Er zit niet alleen een verschil in de maatvoering van de steigerhouten plantenbakken, maar ook in het uiterlijk van het steigerhout zelf vind je verschillen. Kies je voor de landelijke en geleefde oud steigerhouten plantenbakken of passen de industriële zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken meer bij jouw tuin? 

 

Zoals de naam al doet vermoeden zijn de oud steigerhouten plantenbakken gemaakt van oud steigerhout. Dit is steigerhout wat is gebruikt in de bouw of voor andere doeleinden. Door ons worden alleen de mooiste planken geselecteerd, waardoor jouw oud steigerhouten plantenbakken een uniek en geleefd karakter krijgt. De zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken worden gemaakt van nieuw steigerhout. Deze steigerhouten plantenbakken worden door ons zwart geïmpregneerd. 

Bestel je steigerhouten plantenbakken zonder zorgen

Wanneer je steigerhouten plantenbakken besteld bij Houtenplantenbak.nl, bestel je zonder zorgen! Je ontvangt op al onze houten plantenbakken, inclusief de steigerhouten plantenbakken, twee jaar garantie. Mocht er door onze productie is niet goed zijn gegaan, dan zoeken we samen met jou naar een gepaste oplossing.