Filters
Selectie verfijnen
Steigerhout oud

Plantenbakken oud steigerhout: met de hand en op maat gemaakt

Je kunt er bijna niet meer omheen: steigerhout! Op Houtenplantenbak.nl vind je een ruim aanbod aan landelijke steigerhouten plantenbakken. Onze plantenbakken van steigerhout zijn gemaakt van oud gebruikt steigerhout, waardoor iedere bak uniek is. We selecteren natuurlijk alleen de beste planken.

 

De steigerhouten plantenbakken worden vakkundig voor je in elkaar gezet en geven je tuin een landelijke uitstraling. Wil je een andere maat dan die in deze categorie staat? Voer dan je maten in bij onze maatwerk steigerhouten plantenbak. Hierbij kies je zelf je maat, je kunt wielen toevoegen en je ziet direct de prijs. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Plantenbakken steigerhout: geef je tuin een landelijke uitstraling

Heb je een landelijke tuin met weelderige bloemen? Dan kunnen steigerhouten plantenbakken en bloembakken niet ontbreken in de tuin! Ieder jaar zijn de steigerhouten plantenbakken uit onze collectie weer razend populair. Dat is niet zo gek ook, want deze onderhoudsvriendelijke plantenbakken passen in vrijwel iedere tuin. De natuurlijke kleuren van het hout zorgen voor een landelijke en rustieke uitstraling, zelfs als je een moderne tuin hebt.

Luxe afgewerkte plantenbakken steigerhout

Geef steigerhout een tweede leven! Het steigerhout van de oud steigerhouten plantenbakken in de categorie zijn echt gebruikt in de bouw. Als je een plantenbak van oud steigerhout bij ons koopt, geef je het hout een mooie tweede leven. We selecteren de mooiste en beste planken, zodat jouw steigerhouten plantenbak van top kwaliteit is.

 

  • De plantenbakken van steigerhout worden vakkundig in elkaar gezet
  • Alle steigerhouten plantenbakken zijn luxe afgewerkt en zijn allen voorzien van anti-worteldoek.
  • De steigerhouten plantenbakken zijn vorstbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.
  • Daarnaast ontvang je op alle steigerhouten plantenbakken 2 jaar garantie

Plantenbak steigerhout op wielen

Een plantenbak van steigerhout op wielen kun je eenvoudig verplaatsen in de tuin. Wil je ook graag wielen onder je steigerhouten plantenbakken? Kies de maat die je graag wil en selecteer de optie 'wielen toevoegen'. Wij plaatsen dan de wielen voor jou verzonken onder de steigerhouten plantenbak. Het toevoegen van de wielen onder de steigerhouten plantenbak is mogelijk bij plantenbakken tot 100x100 centimeter. Wil je graag wielen onder een grotere steigerhouten plantenbak? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

 

Daarnaast kun je ook kiezen voor een andere maatvoering dan de standaard maten die je in deze categorie vindt. Bij een vierkante plantenbak steigerhout kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 centimeter tot en met 120x120x120 centimeter. Wil je een rechthoekige steigerhouten plantenbak? Dan kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 cm tot en met 120x200x100 cm.

Waarom kiezen voor een plantenbak van steigerhout?

Een plantenbak van steigerhout, waarom zou je hiervoor moeten kiezen? Tegenwoordig zie je steigerhout steeds meer in de voor- en achtertuin terug komen. Of het nu gaat om meubels, omheiningen of plantenbakken, steigerhout geeft karakter aan je tuin. Steigerhout is verder ontzettend robuust en makkelijk te onderhouden. Heb je bijvoorbeeld een flinke kras in je steigerhouten plantenbak? Dan kun je hem eenvoudig opschuren!

Een steigerhouten plantenbak maken? Dat doe je zo!

Heb je twee rechterhanden en wil je zelf een steigerhouten plantenbak maken? Ook dan helpen wij je graag op weg! We hebben een handleiding gemaakt waarin de verschillende stappen voor het maken van een houten plantenbak staan omschreven. Als je het liever aan de professional over laat staan wij graag voor je klaar.