1 items

Filters
Selectie verfijnen
Steigerhout oud

Landelijke plantenbakken van oud steigerhout

Je kunt er bijna niet meer omheen: steigerhout! Op Houtenplantenbak.nl vind je een ruim aanbod aan landelijke steigerhouten plantenbakken. Onze plantenbakken van steigerhout zijn gemaakt van oud gebruikt steigerhout, waardoor iedere bak uniek is.

 

De steigerhouten plantenbakken worden vakkundig voor je in elkaar gezet en geven je tuin een landelijke uitstraling. Wil je een andere maat hebben dan die in deze categorie staat? Voer dan je maten in bij onze maatwerk steigerhouten plantenbak. Hierbij kies je zelf je maat, je kunt wielen toevoegen en je ziet direct de prijs. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer

Items 1-1 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Oud steigerhouten plantenbak 100x40x100 cm

     253.00
    ca. 2-3 weken
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Landelijke steigerhouten plantenbakken

Geef je huis en tuin een landelijke uitstraling met steigerhouten plantenbakken en bloembakken. De steigerhouten plantenbakken zijn ieder jaar weer ontzettend populair en dat is niet zo gek ook. Zelfs als je een moderne tuin hebt, is er een passend plekje te vinden waar de landelijke steigerhouten plantenbak tot zijn recht komt.  

Luxe afgewerkte plantenbakken steigerhout

Geef steigerhout een tweede leven! Het steigerhout van de oud steigerhouten plantenbakken in de categorie zijn echt gebruikt in de bouw. Als je een plantenbak van oud steigerhout bij ons koopt, geef je het hout een mooie tweede leven. We selecteren de mooiste en beste planken, zodat jouw steigerhouten plantenbak van top kwaliteit is.

 

De plantenbakken steigerhout worden vakkundig in elkaar gezet, luxe afgewerkt en zijn allen voorzien van anti-worteldoek. De landelijke steigerhouten plantenbakken zijn vorstbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast ontvang je op alle steigerhouten plantenbakken 2 jaar garantie

Plantenbak steigerhout op wielen

Een plantenbak steigerhout op wielen kun je eenvoudig verplaatsen in de tuin. Wil je ook graag wielen onder je steigerhouten plantenbakken? Kies de maat die je graag wil en selecteer de optie 'wielen toevoegen'. Wij plaatsen dan de wielen voor jou verzonken onder de steigerhouten plantenbak. Het toevoegen van de wielen onder de steigerhouten plantenbak is mogelijk bij plantenbakken tot 100x100 centimeter. Wil je graag wielen onder een grotere steigerhouten plantenbak? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

 

Daarnaast kun je ook kiezen voor een andere maatvoering dan de standaard maten die je in deze categorie vindt. Bij een vierkante plantenbak steigerhout kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 centimeter tot en met 120x120x120 centimeter. Wil je een rechthoekige steigerhouten plantenbak? Dan kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 cm tot en met 120x200x100 cm.

Waarom kiezen voor een plantenbak van steigerhout?

Een plantenbak van steigerhout, waarom zou je hiervoor moeten kiezen? Tegenwoordig zie je steigerhout steeds meer in de voor- en achtertuin terug komen. Of het nu gaat om meubels, omheiningen of plantenbakken, steigerhout geeft karakter aan je tuin.

 

Steigerhout is verder ontzettend robuust en makkelijk te onderhouden. Heb je bijvoorbeeld een flinke kras in je steigerhouten plantenbak? Dan kun je hem eenvoudig opschuren!