Filters
Selectie verfijnen
Hardhouten plantenbak GL

Hardhouten plantenbakken 'GL' - kleine en grote hardhouten plantenbakken

De hardhouten plantenbakken GL zijn plantenbakken gemaakt van hardhout. Deze hardhouten plantenbakken kenmerken zich door hun robuuste uitstraling en uitstekende kwaliteit.

 

Ben je opzoek naar kleine hardhouten plantenbakken of juist grote hardhouten plantenbakken? Je vindt ze allemaal in onze collectie! Wil je graag een andere maat hardhouten plantenbak dan die je in deze categorie vindt? Voer dan je maten in bij de hardhouten plantenbak GL maatwerk. Hierbij kun je zelf de maten invoeren tot op de centimeter nauwkeurig en de wielen door ons laten monteren. Alle maten zijn lengte x breedte x hoogte.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Kies voor hoge kwaliteit houten plantenbakken in je tuin

De hardhouten plantenbakken GL staan bekend om hun duurzaamheid, lange levensduur, vorstbestendigheid en de robuuste uitstraling. Daarnaast zijn de hardhouten plantenbakken GL bijzonder netjes afgewerkt en worden ze gemaakt door onze beste vakmannen. Alle hardhouten plantenbakken GL worden voorzien van anti-worteldoek.

De behandeling van hardhouten plantenbakken 

De hardhouten plantenbakken GL hebben geen behandeling nodig. Met de loop van de jaren zullen de hardhouten plantenbakken licht vergrijzen. Dit zal niet ten koste zijn van de kwaliteit en geeft de plantenbakken een natuurlijke en geleefde uitstraling. Vind je dit niet mooi? Dan kun je ervoor kiezen om de hardhouten plantenbakken toch te behandelen.

Hardhouten plantenbakken met wielen

Ben je opzoek naar hardhouten plantenbakken met wielen? Dat is mogelijk! Alle hardhouten plantenbakken GL in deze categorie worden door ons met de hand gemaakt, dus we kunnen voor jou verzonken wielen onder de plantenbak monteren. Selecteer de maat die je graag wil en kies voor de optie "Wielen (optioneel)". Plaats de hardhouten plantenbak in je winkelmandje en wij doen de rest.

Hardhouten plantenbak op maat gemaakt

Wil je graag een unieke hardhouten plantenbak die precies bij de afmetingen van je tuin en huis past? Wanneer je maat er niet tussen staat en je graag wat anders wil hebben, helpen wij je graag verder. Bekijk de plantenbak 'Hardhouten plantenbak GL maatwerk'. Hierbij kun je de gewenste maten invoeren. Je ziet direct de prijs en wij gaan voor jou aan de slag. 

De mooiste hardhouten plantenbakken vind je bij Houtenplantenbak.nl

Naast de hardhouten plantenbakken van Bankirai hout uit deze categorie, verkopen wij ook hardhouten plantenbakken van Acacia hout. Deze hardhouten plantenbakken zijn vrijwel allemaal snel uit voorraad leverbaar (bekijk de status bij ieder product).